Würth Danmark A/S

Sælger til byggebranchen

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Med et stærkt brand i ryggen, Salgs backup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse der klæder salgsstyrken på til Salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren der med gejst, vilje, entusiasme og stor robusthed kan skabe de rigtige og langvarige relationer hos kunderne. Er det dig?

Hos Würth Danmark A/S målretter vi salget mest muligt, til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i byggebranchen, dvs. tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere på Lolland - Falster og omegn

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du er kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning. Din hverdag som kørende sælger foregår ude ved kunderne og indebærer dermed mange timer på landevejen. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til, at afgøre din succes. Det samme er din attitude i forhold til, at møde mange forskellige typer af mennesker.

Dit distrikt dækker Lolland - Falster og omegn, da du kører ud fra egen bopælsadresse, vil en bopæl i området være ideel.

Du indgår som en del af en stor salgsorganisation, hvilket betyder, at du har rig mulighed for sparring og eksperthjælp i det daglige arbejde. Oplysninger om dine salgsresultater opdateres dagligt, så du hele tiden har mulighed for, at følge udviklingen i dit salg. Området har stor potentiale som endnu ikke er blevet udnytte, dette betyder at i starten vil der være meget kanvas og opdyrkning.


Hvem er du?

Du er klar til en salgskarriere hos Würth, hvis du:

 • med energi, struktur og vedholdenhed kan skabe resultater
 • er bevidst om, at succes kommer gennem grundig arbejde og tager tid
 • besidder en god portion købmandskab og formår at sætte det i spil
 • er tillidsvækkende og dermed er i stand til, at udvikle varige kunderelationer
 • har salgserfaring og eventuel brancheerfaring.
 • har lyst til, at gennemføre opsøgende salg med 10 daglige kundebesøg
 • har bopæl i området
 • er klar til at bidrage i en virksomhed, hvor salg er afgørende og hvor det at lykkes, belønnes.  


Hvad tilbyder vi dig?

En afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, samt et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

 • en velplanlagt praktisk orienteret salgsuddannelse, hvor du trænes af nogle af de bedste indenfor salg i Würth
 • store muligheder for løbende, at udvikle dig personligt og fagligt
 • et professionelt bagland og en engageret regionschef, som du dagligt kan sparre med
 • en global solid vækstorienteret virksomhed
 • fast løn med provisionsordning, pension, sundhedsforsikring og gode personaleforhold


Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ønsker, at modtage din ansøgning elektronisk. Benyt derfor venligst nedenstående link til, at søge den opslåede stilling. Bemærk at vi løbende holder samtaler, og stopper opslaget når den rette er fundet, så søg derfor nu.

Del på:
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Lolland - Falster og omegn
Yderligere oplysninger fås hos:
Regionschef Kasper Sandstrøm
Mobil: 27756161

Hjemmeside:
http://www.wuerth.dk
Tilbage til toppen