Würth Danmark A/S Würth Danmark A/S

Praktikforløb for studerende der brænder for HR!

Er du studerende og overvejer en karriere i HR? Ønsker du at supplere og anvende din teoretiske viden i praksis? Så er det måske dig vi kan tilbyde et spændende og udviklende praktikforløb, i en professionel HR-afdeling i rivende udvikling. 

Dit kommende job

Hos Würth søger vi en dygtig og engageret praktikant til vores HR-afdeling i foråret 2019. Vi kan tilbyde et praktikophold, hvor man vil indgå som en del af HR-teamet fra første dag. Vi arbejder i høj grad med frihed under ansvar, og en praktikant har derfor mulighed for at sætte sit eget præg på opgaver og projekter. Praktikken er ulønnet, men vi har en masse spændende opgaver til dig og en lækker kantine med billige priser og gratis frugtordning.

Dine ansvarsområder

Afhængig af praktikantens kompetencer, ønsker og interesseområder samt vores afdelings aktuelle behov kan arbejdsopgaverne være af varierende karakter.

Dine arbejdsopgaver kan eksempelvis bestå i:

  • Assistere ved diverse HR-processer
  • Udarbejde analyser (kvalitative såvel som kvantitative)
  • Udarbejde præsentationer for HR-chefen
  • Assistere HR-chefen i forbindelse med diverse taktiske og strategiske aktiviteter
  • Diverse opgaver i forbindelse med lønafregning
  • Opgaver i forbindelse med tiltrækning af kandidater (LinkedIn-kandidater, annonceskrivning, assistere ved employer branding-projekter)

Din erfaring

Praktikopholdet vil give dig masser af praktisk og konkret HR-erfaring, som vil ruste dig til din videre karriere. Vi forventer derfor ikke, at du nødvendigvis har erfaring med HR-arbejde i forvejen, men vi lægger vægt på, at du:

  • har en naturlig interesse for flere aspekter inde for HR
  • har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye emner og projekter
  • arbejder struktureret og grundigt
  • er serviceminded og er god til at kommunikere – også skriftligt

Din nye arbejdsplads og dine nye kolleger

Vi er en professionel og ambitiøs HR-afdeling med 8 ansatte. Vi arbejder med hver vores ansvarsområder, men har samtidig et stort fokus på samarbejde og vidensdeling. Vi har altid masser af fart på, vi fungerer godt sammen socialt og har en uformel tone.

Vi holder til på Würth Danmarks hovedkontor på Montagevej i Kolding. Du vil få stillet egen computer og skrivebord til rådighed, og du vil dele kontor med 2 af dine HR-kolleger.

 

Vi forestiller os, at praktikken løber over 4-5 måneder, på den måde får du også mest ud af forløbet, og vi indgår naturligvis gerne som case-virksomhed i dit bachelorprojekt eller kandidatspeciale.

 

Er du interesseret?

Vi modtager din ansøgning elektronisk. Benyt derfor venligst nedenstående link til at søge den opslåede stilling. Bemærk at vi løbende holder samtaler og, afslutter processen når den helt rette er kandidat er fundet - så søg allerede nu. 

Har du spørgsmål kan du kontakte vores search- og rekrutteringskonsulent Anja Camilla Warming-Rasmussen på mailadressen: anja.warming-rasmussen@wuerth.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del på:
Ansøgningsfrist:
19-10-2018
Tiltrædelse:
01-02-2019
Arbejdssted:
Kolding
Hjemmeside:
http://www.wuerth.dk
Tilbage til toppen