Würth Danmark A/S Würth Danmark A/S

Metalsælger Sjælland

Metalsælger Sjælland

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Med et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Hos Würth Danmark A/S målretter vi salget mest muligt til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i metal- , maintenance- og installationsbranchen, dvs. håndværkere primært indenfor installation, metal, el, VVS og ventilation.

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen med nye, potentielle kunder. Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på at tilføre merværdi til kundens forretning. Din hverdag som kørende sælger foregår ude ved kunderne og indebærer dermed mange timer på landevejen. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er afgørende for at få succes i jobbet.

Vi har i øjeblikket brug for metalsælgere til flere forskellige distrikter på Sjælland, så hvis du mener du har det der skal til for at få succes som metalsælger i Würth, så send din ansøgning uanset hvor på Sjælland du bor.

Du indgår som en del af en stor salgsorganisation, hvilket betyder, at du har rig mulighed for sparring og eksperthjælp i dagligdagen. Dine salgsresultater opdateres dagligt, så du hele tiden har mulighed for at følge udviklingen i dit salg.


Hvem er du?

Du er klar til en salgskarriere hos Würth, hvis du:

 • med energi, struktur og vedholdenhed kan skabe resultater
 • er bevidst om, at succes kommer gennem grundigt arbejde og tager tid
 • besidder en god portion købmandskab
 • er tillidsvækkende og i stand til at udvikle varige kunderelationer
 • har erfaring med eller lyst til at arbejde med salg
 • har lyst til at gennemføre 10 daglige kundebesøg
 • er klar til arbejde for en virksomhed, hvor der kontinuerligt følges op på salg og indsatser.

Hvad tilbyder vi dig?

En afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, samt et udfordrende job, hvor egen indsats er afgørende for din succes.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

 • en velplanlagt salgsuddannelse, hvor du trænes af de bedste indenfor salg i Würth
 • store muligheder for løbende at udvikle dig personligt og fagligt
 • et professionelt bagland og en engageret regionschef, som du dagligt kan sparre med
 • en solid og global virksomhed
 • fast løn med provisionsordning, pension, sundhedsforsikring, firmabil og gode personaleforhold

 

Hvis du har spørgsmål til denne spændende stilling er du velkommen til at kontakte Regionschef Izzet Meric på telefon 27756099.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ønsker at modtage din ansøgning elektronisk. Benyt derfor venligst nedenstående link til at søge den opslåede stilling. Bemærk at vi løbende holder samtaler så søg derfor nu.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Hjemmeside:
http://www.wuerth.dk
Tilbage til toppen