Würth Danmark A/S Würth Danmark A/S

PA for markedsdirektør

ER DU FORRETNINGSORIENTERET MED SANS FOR OVERBLIK OG STRUKTUR – SÅ ER HER EN SPÆNDENDE KARRIEREMULIGHED!

Würth Danmark A/S er en dynamisk handelsvirksomhed med mange muligheder. Da vores nuværende PA har takket ja til en ny stilling internt hos Würth, søger vi en ny dedikeret og ambitiøs PA for vores markedsdirektør.

I kraft af at være Danmarks største salgsorganisation med tilsvarende høj markedsaktivitet har vi behov for hele tiden at holde et skarpt øje på vores markedstiltag, nøgletal og strategi. I rollen som PA er din opgave at supportere og aflaste markedsdirektøren i administrative, strategiske og andre forretningsmæssige henseender samt understøtte markedsorganisationen i det daglige opgaver.

Dette medfører, at du vil arbejde med koordinering af aktiviteter i markedsorganisationen, analyse og databearbejdning samt dokumentstyring og overblik. På baggrund af din centrale funktion vil du med tiden blive en naturlig sparringspartner for andre ledere og nøglepersoner i markedsorganisationen.

Funktionen indebærer desuden en række administrative opgaver i form af udarbejdelse af kommunikationsmateriale til organisationen, mødebooking og koordinering, skrivning af mødereferater, udformning af breve på dansk og engelsk samt øvrige praktiske opgaver i forbindelse med besøg og møder.

 

Hvem er du?

Du har en kommerciel uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis cand.merc. samt 1-2 års erfaring fra en lignede stilling. Alternativt er du nyuddannet men har haft relevante studiejobs igennem en længere periode.

Du arbejder struktureret og vedholdende med sans for detaljen. Du er selvdrevet og villig til at påtage dig et stort ansvar. Du formår at samarbejde med en stor kontaktflade og skabe lydhørhed for dine budskaber. Du har gennemslagskraft, når det er nødvendigt men behersker samtidig diplomatiets kunst. Ydermere besidder du en veludviklet analytisk sans. Vi forventer endvidere, at du har et stort drive med fremtidige ambitioner, der vil smitte af på din tilgang til opgaverne, men også på dine kolleger i organisationen.

Du er fleksibel og i stand til at håndtere mange opgaver på én gang i et travlt arbejdsmiljø. Ydermere er det vigtigt, at du sætter høje kvalitetsmæssige krav til dig selv og dine resultater.

Du er god til at kommunikere på dansk, engelsk og gerne tysk. Du er en erfaren IT-bruger navnlig i Word, PowerPoint, Outlook samt superbruger i Excel. Har du kendskab til SAP, er det en fordel.

 

Interesseret?

Vi er sikre på, at dette er en super spændende stilling for den rette person med mod på at skabe en karriere i en vækstorienteret virksomhed.

Benyt venligst nedenstående link til at søge stillingen.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:
Ansøgningsfrist:
08-11-2018
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Kolding
Yderligere oplysninger fås hos:
Markedsdirektør Mads Bach Dolberg
Telefon: +45 27756180
Hjemmeside:
http://www.wuerth.dk
Tilbage til toppen