Würth Danmark A/S Würth Danmark A/S

Produktchef auto/cargo

Würth Danmark A/S har en ambitiøs vækststrategi og nu søger vi en Produktchef til Auto/Cargo markedet.

Du bliver en del af Product Management afdelingen som sikrer, at Würth Danmark til alle tider har det bedste produktsortiment og de stærkeste koncepter til at understøtter Markedsstrategien inden for Auto og Cargo området. Du kommer til at indgå i en markedsorienteret gruppe, hvor du sammen med teamet har ansvar for, at vi når vores ambitiøse vækstmål.

Du kommer til at lede et team på 3 medarbejdere, samtidig med du har dit eget produkt ansvarsområde. Sammen med dit team vil du arbejde målrettet på at udvikle forretningsområdet. De primære opgaver – udover at lede retningen for teamet – vil være følgende:

  • Sikre det rette sortiment inden for eget produkt og ansvarsområde.
  • Sørge for innovation og vækst inden for produkt og ansvarsområde.
  • Udbygge samarbejde og samhandlen med leverandører

Du har formentlig allerede arbejdet med Product Management eller Commodity Management. Du har ledelseserfaring eller er klar til dette som dit næste karriereskridt. Din baggrund er formentlig af teknisk eller håndværksmæssig karakter gerne suppleret med en kommerciel uddannelse efterfølgende.

Som person har du følgende karakteristika:

  • Branche og/eller produktkendskab
  • Teknisk velfunderet kombineret med en god forretningsforståelse
  • Erfaring med leverandørforhandling
  • Analytisk og systematisk i din arbejdsform
  • Solid IT erfaring, herunder Office pakken og gerne SAP
  • God til at kommunikere både på skrift og i tale
  • En teamspiller med et godt humør

Du behersker engelsk på forhandlingsniveau. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav. Du har kørekort og vil få omkring 10-20 rejsedage i ind- og udland.

I vores Product Management afdelingen er der samlet knap 30 medarbejdere, og vi dækker både indkøb, skaffevarer og produkt. Vi arbejder hele tiden på at skabe et attraktivt produktsortiment til vores kunder på de markeder Würth agerer på. Vi gør det i et lidt nørdet arbejdsfællesskab, hvor vi har masser af opgaver, som vi løser i et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø.

Da Würth Danmark er et datterselskab i en stor international koncern, vil du også få en kontaktflade internationalt, dermed får du adgang til sparring med internationale kolleger inden for samme ansvarsområde, og vi hjælper gerne hinanden.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater. 

Del på:
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Ansøgningsfrist:
19-12-2018
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Kolding
Yderligere oplysninger fås hos:
Product Management Chef Søren Jung
Mobil: +45 2120 9410

Hjemmeside:
http://www.wuerth.dk
Tilbage til toppen