Würth Danmark A/S Würth Danmark A/S

Salgstrainee Hovedstadsområdet

Salgstrainee Hovedstadsområdet

Kickstart din karriere som salgstrainee hos Würth i Storkøbenhavn

Vi har skabt rammerne om de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater!

Har du ambitioner om at blive Danmarks dygtigste B2B-sælger – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne!

Som salgstrainee hos Würth bydes du allerede fra første dag velkommen i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave bliver, at udvikle eksisterende kunderelationer samt skabe nye, og sælge vores kvalitetsprodukter og enestående koncepter til vores kunder.

Netop nu søger vi en Salgstrainee til en af vores butikker i Storkøbenhavn.

Et unikt udviklingsforløb med en spændende afvekslende hverdag

En salgstrainee-uddannelse hos Würth løber over ca.12 måneder. Du starter dit forløb med et grundigt og skræddersyet introduktionsforløb. I din dagligdag deler du din tid mellem kundebesøg og butiksarbejde.

I denne unikke stilling vil du hurtigt opbygge gode relationer med både kolleger og kunder. Vi sørger selvfølgelig for, at du får et stort produkt- og forretningskendskab som sikrer, at du lykkes i dit job.  

Sideløbende med dit arbejde deltager du i en række e-læringsmoduler. Modulerne er skræddersyet til salgstrainee-uddannelsen, og indeholder særdeles relevant teoretisk læring og masser af praktiske øvelser. 

Vi tilbyder dig

  • Et unikt 12 måneders udviklingsforløb, der for alvor booster din salgskarriere 
  • Praktisk orienteret og særdeles relevant teoretisk træning/uddannelse
  • En afvekslende og udfordrende hverdag i en stor dynamisk salgsorganisation
  • Løbende coaching og sparring med en dygtig leder, der tager afsæt i dit potentiale
  • Samarbejde og vidensdeling med kolleger i hele organisationen
  • Efter en veloverstået trainee-uddannelse er der masser af spændende karrieremuligheder i Würth
  • En fast grundløn med mulighed for bonus, favorable personalerabatter, pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Arbejdsredskaber i form af firmabil, mobiltelefon og iPad

Du kan selv være med til at skræddersy din karriere

Når din salgstrainee-uddannelse er velafsluttet, har du masser af spændende muligheder for at fortsætte din karriere i salgsorganisationen hos Würth.

Hvem er du?

Du kan måske være nyuddannet fra en akademiuddannelse, være en erhvervsorienteret bachelor som brænder for at prøve kræfter af i praksis, men du kan fx også være håndværker, som har et ønske at sadle om og kickstarte en salgskarriere. Din trivsel og succes i jobbet afhænger af, at du brænder for at skabe gode stærke relationer hos dine kunder og har lysten til at arbejde med salg. Du har en naturlig interesse for andre mennesker, du evner at lytte og spørge ind til dine kunders behov og ønsker. Vigtigt er det, at du brænder for at rådgive og hjælpe til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence. Din jobmæssige og uddannelsesmæssige baggrund er derfor sekundær. 

Hvis du vil vide mere om denne spændende mulighed, er du velkommen til at kontakte Regionschef Julie Galland på telefon 27756158.

Se mere i videoen klik her.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Hjemmeside:
http://www.wuerth.dk
Tilbage til toppen